Geneeskruiden
                                                                                               citroensapkuur
citroen              De citroensapkuur

        Een kuur om af te vallen en het    lichaam te reinigen.

Deze kuur wordt gedurende 10 dagen gedaan. het dieet bevat alle voedingsstoffen die het lichaam  gedurende deze periode nodig heeft. De kuur wordt  tot 3 a 4 keer per jaar aanbevolen.
Citroensap, ahornsiroop en cayennepoeder in een glas mengen en met lauw water aanvullen. Cayennepoeder is noodzakelijk omdat het slijmoplossend werkt men verwarmt en helpt het bloed op te bouwen. Ter aanvulling van de ahornsiroop en de citroenen bevat het ook veel vitaminen uit de B-groep. Men kan tijdens het dieet ook af en toe pepermunt thee drinken. Pepermunt thee brengt afwisseling en ondersteunt het reinigingsproces.Bovendien kan men er veel mond- en lichaamsgeuren mee neutraliseren die tijdens de reinigingskuur kunnen optreden.
Drink per dag 6 tot 12 glazen van dit citroensapmengsel. Indien u er behoefte aan heeft kunt u best meer ervan drinken.
gedurende het gehele dieet wordt geen ander voedsel genomen!
Aangezien alle noodzakelijke sporenelementen in de citroenen en in de ahornsiroop aanwezig zijn, behoeft u geen honger te lijden.
Gebruik alleen verse citroenen en geen citroensapconcentraat, bevroren sap of chemisch bereide limonadedrank.
C+ahornsiroop is in goede reformzaken te verkrijgen.
Bovenstaande is door mij uit reclamemateriaal overgenomen en is door mij informatief bedoeld..Diegenen onder u die deze kuur echt willen volgen gaan : Ga naar een goede reformzaak en laat u zich daar maar eerst goed voorlichten, na overleg met uw huisarts.
  
terug naar overzicht  terug naar startpagina